Verkossa tapahtuva koulutus – ja ajanviete

Hyvinvointikoulutus verkossa

Koe aito elämänilo terveellisen ruoan, nautinnollisen  liikunnan, valoa tuovien ajatusten sekä mielihyvää tarjoavan toiminnan  avulla. Tutustu palveluihimme ja vieraile sivustolla ja Lähde Leville rentoutumaan. Iloa ja valoa tuovaa toimintaa löytyy ympäri vuoden.

Hyvinvointi merkitsee kaikille ihmisille tärkeää osaa elämässä, sillä jotta jaksaisimme, meidän pitää voida hyvin. Internet on nykyään täynnä kaikenlaista hyödyllistä ja mukavaa. Erilaista koulutusta ja monipuolisia kursseja löytyy niin liikunnan, monipuolisen ruokavalion, hyvää tekevien ajatusten, taiteen ja kaikkien hauskojen tempausten osalta. Tarjolla on verkkokursseja, monimuoto-opiskelua sekä opiskelua oppilaitoksissa, johon kuuluu sekä teoriaa että lähijaksoja paikan päällä,

Varalan järjestämällä liikunnanohjauksen peruskurssilla voi opiskella liikunta-alan ammattilaiseksi. Kurssi edistää liikunnallista elämäntapaa ja syventää omia tietotaitoja. Monipuolinen kurssi sopii liikunnanohjaaja- ja fysioterapia koulutukseen sekä liikuntatieteellisen hakeville. Koulutus sopii myös valmennuksesta kiinnostuneille sekä palomiehen ja poliisin ammattiin hakeutuville.

Verkosta löytyy myös omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille NLP peruskursseja, joita järjestää Flow Mentaalivalmennus. NLP tarkoittaa neuro-lingvistinen ohjelmointia ja tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming.

Käytännössä Neuro-Linguistic Programming tutkii miten ihmiset ajattelevat, oppivat, motivoituvat ja tekevät päätöksiä. Sanalla neuro viitataan yksilöiden neurologisiin prosesseihin, eli mielessämme ja aivoissamme tapahtuvaan tietojen analysointiin ja käsittelyyn.

Käännä stressi voimavaraksi

Stressiä ei kenenkään kannata pelätä, vaan todeta että monenlaiset stressaavat tilanteet kuuluvat elämään. Kannattaa miettiä myös, että onko kysymyksessä hetkellinen stressi, joka poistuu heti asioiden selvittyä vai pitkään jatkunut tilanne, johon ei näy ratkaisua. Ihminen voi joskus joutua venymään pitkälle, eli jopa voimiensa äärirajoille asti.

Stressaantuneen henkilön kannattaa kuunnella kehoaan ja pysähtyä miettimään mitä tilanteelle voidaan tehdä. Kannattaa aina muistaa, että liiallinen stressi voi olla terveysriski, joka saattaa pitkään jatkuessaan johtaa uupumukseen ja monenlaisiin sairauksiin. Tilannetta ei koskaan saisi päästä luisumaan sellaiseksi, jossa voimavarat hädin tuskin riittävät vain työstä ja sen velvollisuuksista selviytymiseen. Nykyään henkilö voi verkossa varata ajan laboratorioon, lääkäriin, hammaslääkäriin, personal trainerille tai vaikkapa hyvinvointivalmentajalle. Apua siis saa, kun vain jaksaa sitä hakea. Tilanteen ollessa todella vaikea on hyvä omata turvaverkko, joka auttaa väsynyttä henkilöä eteenpäin ja myös netin vertaistukifoorumit voivat olla suureksi avuksi.

Hyvinvointianalyysi

Verkossa henkilö voi lukea mielenkiintoisia artikkeleita hyvinvoinnista ja sen saavuttamisesta, terveistä elämäntavoista, liikunnan ilosta ja hyvistä sosiaalisista suhteista. Verkossa voi halutessaan ostaa itselleen vaikkapa hyvinvointianalyysin.

Mikä on hyvinvointianalyysi?

Hyvinvointianalyysi pohjautuu aina sydämen sykevälivaihtelun analyysiin, joka tunnistaa kaikenlaiset stressiä aiheuttavat tekijät työssä ja vapaa-aikana.

Hyvinvointianalyysi kertoo myös, kuinka hyvin henkilö palautuu esimerkiksi liikuntasuorituksen jälkeen. Pienetkin muutokset auttavat parantamaan yksilön hyvinvointia huomattavasti. Hyvinvointianalyysin avulla arvioidaan unen riittävyyttä ja laatua sekä vaikutuksia yksilön terveyteen. Analyysi kertoo myös, että onko henkilön suorittama liikuntaharjoittelu tarpeeksi tehokasta hyvän kunnon ja terveysvaikutuksien saamiseksi.

Hyvinvointianalyysi on tarkoitettu jokaiselle liikuntaa säännöllisesti harrastavalle ja kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Analyysi palvelee myös hyvän harjoitusohjelman omaavaa urheilijaa ja elämäntapamuutosta aloittavaa henkilöä. Analyysi on oivallinen stressistä, palautumishaasteista ja väsymyksestä kärsiville. Hyvinvointianalyysi toteutetaan mittalaitteen ja mittausohjeen avulla, jotka lähetetään postitse tilaajan kotiin.

Henkilön kannattaa aina panostaa oman itsensä hyvinvointiin, sillä keinoja on paljon. Erilaisia vaihtoehtoja on saatavilla enemmän kuin koskaan ennen.

Uupumus ja mielenterveydelliset syyt saattavat viedä henkilöitä pitkille sairauslomille ja jopa ennenaikaiselle työkyvyttömyyseläkkeelle.

Internetissä kaikkien saatavilla oleva sähköinen tiedonvälitys ja suosionsa huipulla oleva virtuaalitodellisuus vaikuttavat ihmisten päivittäiseen elämään. Elämä on koko ajan kilpajuoksua kellon kanssa, joten liialliset yksilöön kohdistuvat paineen saavat ihmisen kuormittumaan liikaa ja lopulta sairastumaan.